Hírek

Iskola

Az alulírott személyek, mint szervezeteink képviselői, a deméndi alapiskolában történt és a sajtóban is megvitatott eset alapos kivizsgálása után a következő közös nyilatkozatot tesszük:

Rigó Konrád kulturális államtitkár Szent István-napi ünnepi beszéde

Bugár Béla is csak akkor tudta meg, hogy Fico leváltja Plavčant, amikor kiderült, hogy Robert Fico rendkívüli sajtótájékoztatót tart, mondta a Híd elnöke a párt sajtótájékoztatóján.

Ma több intézkedést fogadott el a kabinet a légszennyezés tartós mérséklésére. A szigorúbb szabályok mellett az ellenőrzés is nagyobb hangsúlyt kap.

A kormány ma elfogadta a hulladéktörvény átfogó módosítását, amely a „környezetszennyező fizet” elvre épül

A Sólymos László által vezetett környezetvédelmi minisztérium műhelyében készült akciótervet az év végéig akarják a kormány elé terjeszteni.

A koalíciós tanács tegnap próbálta kezelni az Andrej Danko hétfői levele után kialakult helyzetet. A megbeszélés után csak Bugár Béla tájékoztatta – nagyon röviden – a sajtót. A Híd elnökét kérdeztük.

Bugár Béla, a Híd elnöke felelősségteljes viselkedésre intette koalíciós partnereit – kiváltképpen az SNS-t. A parlament alelnöke sajtótájékoztatón reagált az SNS első alelnökének, Jaroslav Paškának a koalíciós válsággal kapcsolatos megnyilatkozására. Bugár igaztalannak és inkorrektnek nevezte Paška érveit.

Oldalak